Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

Natuurlijke deodorant

Natuurlijke deodorant – Hoe uw risico op borstkanker verminderen

Ben je ervan op de hoogte dat enkele van de gevaarlijkste chemicaliën die we op ons lichaam aanbrengen, zich bevinden in antiperspiranten? Zelfs onze kinderen brengen dagelijks chemicaliën aan op hun lichaam, recht in het gebied waar zich belangrijke lymfeklieren bevinden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er zoveel borstkanker voorkomt!

Zelfs bij de “aluminiumvrije natuurlijke deodorant” moet je opletten. Deze deodorant wordt verkocht in de vorm van een steen die je onder je oksels wrijft. Het werkt omdat de steen is gemaakt van magnesium-aluminiumsilicaat!

Hier is een alternatief dat niet alleen fungeert als natuurlijke deodorant, maar ook op natuurlijke wijze het lichaam ontgiftigt, het immuunsysteem stimuleert en helpt bij het verwijderen van mogelijk opgeslagen petrochemische stoffen in je organen.

Opmerking: Degenen onder jullie die al lange tijd antiperspiranten en deodorants gebruiken, kunnen wat tijd nodig hebben om te wennen. Blijf alsjeblieft volhouden en laat je lichaam genezen. Soms kunnen mensen meer zweten dan voorheen (dit zou binnenkort moeten verbeteren) doordat de essentiële oliën het lymfestelsel reinigen en het lichaam de kans geven om te ontgiften. Breng deodorant dus zo vaak aan als nodig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *