Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

FEEST MAKE-UP: JOUW GIDS VOOR EEN SCHITTERENDE LOOK by Claudia

FEESTMAKE-UP: JOUW GIDS NAAR EEN OOGVERBLINDENDE LOOK

Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een glamoureus gala, of een feestelijke gelegenheid zoals Kerst of Nieuwjaar, feestmake-up biedt een fantastische manier om je stijl en persoonlijkheid te tonen en de aandacht te trekken. Het creëren van de perfecte feestlook draait om het vinden van een balans tussen durven experimenteren en trouw blijven aan je eigen stijl. Hier zijn enkele tips en trucs om je te begeleiden naar een verbluffende feestmake-up.

Start met een goede basis: Een gezonde, goed voorbereide huid is essentieel voor een prachtige make-uplook. Begin met het reinigen van je gezicht en het aanbrengen van een vochtinbrengende crème om je huid te hydrateren. Gebruik vervolgens een primer om ervoor te zorgen dat je make-up langer blijft zitten en een egale basis te creëren voor je foundation. Tip: Onze Revitalizing Moisturiser werkt zowel als een vochtinbrenger als een primer!

Foundation en concealer: Kies een foundation die past bij je huidtype en ondertoon. Breng deze gelijkmatig aan en blend goed naar je halslijn toe voor een natuurlijke uitstraling. Gebruik concealer om eventuele donkere kringen of onvolkomenheden te verbergen.

Oogmake-up: Oogmake-up kan de show stelen bij een feestlook. Ga voor een smokey eye met donkere tinten zoals zwart, bruin, groen of paars voor een betoverende allure. Of je nu matte of glanzende oogschaduw verkiest, zorg ervoor dat de kleuren goed in elkaar overvloeien voor een naadloze overgang. Voeg wat sprankeling toe met glitter of glans voor een extra feestelijke touch.

Glitters integreren: Glitters zijn perfect voor feestmake-up. Je kunt ze aanbrengen op je oogleden, wangen, of lippen. Verschillende soorten glittermake-up zijn verkrijgbaar, van losse glitters tot glittereyeliners.

Eyeliner en mascara: Essentieel om je ogen te definiëren. Of je nu gaat voor een subtiele lijn dicht bij de wimperrand of een dramatische wing, kies een eyeliner die bij je comfortniveau past. Vergeet niet je wimpers te krullen en meerdere lagen mascara aan te brengen voor volle wimpers die je ogen laten spreken.

Wangen en contour: Gebruik een blush om kleur toe te voegen aan je wangen. Kies een tint die past bij je huidskleur en breng deze aan op de appels van je wangen voor een gezonde blos. Als je wat extra definitie wilt, gebruik dan een contourpoeder of -crème om je jukbeenderen te benadrukken en je gezicht te vormen.

Lippen: Onmisbaar voor een perfecte feestlook. Kies een lipkleur die past bij de toon van je outfit en je huidskleur. Ga voor een opvallende rode lip, een subtiele nude tint, of zelfs een glanzende gloss voor extra glans.

Feestmake-up biedt ruimte voor creativiteit en zelfexpressie. Experimenteer met kleuren en stijlen, maar zorg altijd dat je je comfortabel voelt in de look die je draagt. Laat je innerlijke stralende zelf schijnen, of je nu gaat voor een gedurfde of subtiele uitstraling!

Alle benodigde ingrediënten voor een oogverblindende feestlook vind je bij Pavez Natural Cosmetics. De minerale make-up van Pavez bestaat voor 100% uit zuivere mineralen afkomstig van de aarde in hun puurste vorm. Het proces van het malen van de mineralen is even belangrijk, want het zorgt voor het lichte, luchtige gevoel van goede minerale make-up. De prachtige kleuren, dekking, en het feit dat het de poriën niet verstopt, maken het een nieuw en geschikt product voor dagelijks gebruik.

Feestmake-up: Jouw Gids naar een Oogverblindende Look

Waarom Kiezen voor Pavèz’s Pure Minerale Make-up?

  • 100% pure mineralen
  • Mineralen met SPF 15
  • Geschikt voor de gevoelige huid
  • Natuurlijke en egale dekking zonder een maskerachtig gevoel
  • 100% diervriendelijk
  • Geen dierlijke ingrediënten (Vegan)
  • BEVAT GEEN: Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone, en Nano-mineralen

Tijdens mijn bezoek aan Pavez Natural Cosmetics begeleidde eigenaar Jan Benham mij bij het creëren van een onweerstaanbare feestmake-up look met de minerale make-up producten van Pavez, vooral nuttig tijdens mijn vakantieverblijf in Oostenrijk. Het resultaat was verbluffend! Ik straal een femme fatale-aura uit; mijn ogen zijn opvallend mooi. Ik ben enthousiast over het resultaat en kijk uit naar het komende feestseizoen.

Feestmake-up: Jouw Gids naar een Oogverblindende Look

Jan gebruikte Jade (groene) oogschaduw, Twinkling Sunkissed (van Kiddie Glam), champagne als highlighter onder de wenkbrauwen, snow white op het binnenste ooglid, en de Allure (Bruin) Oogpotlood voor eyeliner, samen met mascara. Ze vulde mijn wenkbrauwen in met het bruine wenkbrauwpotlood.

Voor mijn gezicht gebruikte Jan de kleur sand foundation en concealer. Daarna bracht ze wat shaping powder aan om mijn gezicht te contouren en een vleugje summer sun bronzer voor warmte (zelfs op mijn ogen voor nadruk). Tot slot, voor een gezonde gloed, was de happy pink blush de perfecte finishing touch.

Als laatste toevoeging bracht Jan de baby pink lipstick aan op mijn lippen en voegde ze Chrystal dusting powder toe op mijn decolleté, wat extra sprankeling gaf verspreid over mijn gezicht.

Lees hier het volledige artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *