Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

ZONNEBRAND NATUURLIJK VOOR GEZICHT

Zonnebrand natuurlijk voor het gezicht

Het is juist de combinatie van de minerale filters zinkoxide en titanium dioxide die de PAVÈZ NATURAL SUN MILK een veilige en effectieve dagcrème & zonnebrandcrème maakt.

PAVÈZ Zonnebrand Milk is een natuurlijke, anti-oxidant crème met beschermingsfactor SPF20. Het is 100% vrij van chemicaliën en synthetische geur- en kleurstoffen. Wij hebben gekozen voor een SPF20. In onze ogen de meest doeltreffende en verantwoorde bescherming. Een hogere beschermingsfactor geeft zo goed als geen extra bescherming. PAVÈZ Natuurlijke Zonnemelk is veilig in gebruik, voedt en beschermt de huid tegen de schadelijke zonnestralen en huidveroudering.

Waarom Pavèz Natuurlijke Zonnebrand voor Gezicht 100ML?

 • 100% veilige natuurlijke filters UVA/UVB
 • Geen extra dagcrème nodig: Onze zonnemelk SPF 20 zit vol met voedende en verzorgende biologische oliën en Calendula. Deze milk is een uitstekende anti-oxidante dagcrème en behoeft geen extra crème.
 • Vrij van chemicaliën
 • Ontstekingsremmende eigenschappen
 • Geschikt voor ieder huidtype, ook de gevoelige en acne huid
 • Gaat huidveroudering tegen
 • Waterafstotend
 • Eco verpakking met pompje
 • ICADA keurmerk voor natuurcosmetica
 • Niet getest op dieren
 • Bevat geen dierlijke ingrediënten

Het is juist de combinatie van de minerale filters zinkoxide en titanium dioxide die de PAVÈZ NATURAL SUN MILK een veilige en effectieve dagcrème & zonnebrandcrème maakt.

SPF – Sun Protection Factor

Wij hebben gekozen voor een SPF20. In onze ogen de meest doeltreffende en verantwoorde bescherming. Een hogere beschermingsfactor geeft zo goed als geen extra bescherming, maar kost vaak meer.

Zonnebrand Natuurlijk Gezicht Minerale PAVEZ

Ingrediënten Pavèz Natural Sun MILK SPF20

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Cetyl Alcohol, Glycerin, Stearyl Alcohol, Linum Usitatissimum Seed Oil, Polyhydroxystearic Acid, Polyglyceryl-10 Laurate, Alumina, Polyglyceryl-2 Caprate, Alcohol, SodiumStearoyl Glutamate, Parfum, *, Glyceryl Caprylate, Potassium Lactate, HelianthusAnnuus Seed Oil*, Aluminum Stearate, Stearic Acid, Sucrose Stearate, Phenethyl Alcohol, Lactic Acid, Butyrospermum Parkii Butter*, Xanthan Gum, Isostearic Acid, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Calendula Officinalis Flower Extract*, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Cocos Nucifera Oil*, Squalane, Citric Acid, Linalool**, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Citronellol**, Limonene**

*Bestanddelen uit gecontroleerde biologische teelt

**Bestanddeel uit aroma-oliën

*** Bij gecertificeerde natuurcosmetica – zoals Pavèz – betekent het begrip parfum een ‘mix van verschillende natuurlijke etherische oliën’. Dezelfde term betekent in de reguliere cosmetica ‘elke mogelijke mix van geurstoffen inclusief synthetische en zelfs toxische chemicaliën en/of geurstoffen’.

Natuurlijke Zonnebrand crème SPF20 UVA/UVB

De zon is een veel besproken onderwerp. Het zonlicht maakt ons vrolijk, de vakantie komt in zicht, de temperaturen lopen op en ons humeur krijgt een enorme boost. We zijn meer buiten en met behulp van de zon worden bepaalde stoffen in ons lichaam omgezet in Vitamine D voor de groei en het behoud van stevige botten en tanden. Een hoop gezondheidsvoordelen, maar helaas heeft zonlicht ook nadelige eigenschappen. Wij proberen u te informeren over de nadelige gevolgen van teveel zonlicht, zodat u verstandig van de zon kunt genieten. Want de zon geeft ons energie, warmte en een gezond kleurtje.

Uw huid

Onze huid is in staat om zichzelf te beschermen. Door het zonlicht kan de huid pigment aanmaken en krijgt onze huid een mooi getint kleurtje. Een gebruinde huid zorgt er tevens voor dat zonnestralen minder goed in de huid kunnen doordringen. Maar wist u dat zelfs als u niet verbrandt er toch huidschade kan ontstaan, ook achter glas?

Wat is UVA en UVB

UVA en UVB straling zijn 2 verschillende soorten straling. Daglicht bestaat voornamelijk uit UVA stralen. De UVA stralen zijn er het hele seizoen, dringen dieper in de huid door en beschadigen daar de huid. UVA stralen gaan zelfs door glas heen en veroorzaken het hele jaar door huidveroudering en rimpels. UVB kan verbranding van de huid veroorzaken en daardoor ook schade aanrichten. Het is dus belangrijk om een zonnebrandcrème te kopen die tegen zowel UVA als UVB beschermt.

Een optimale zonnebrandcrème blokkeert UVB en UVA stralen en bevat uitsluitend natuurlijke en actieve ingrediënten die veilig zijn voor uw huid.

Natuurlijke bescherming

Er zijn twee soorten zonnebrandfilters, die beschermen tegen zonnestralen. Minerale filters en chemische filters. Het zal u niets verbazen dat wij vanuit de natuurcosmetica hebben gekozen voor de natuurlijke minerale filters zinkoxide en titaan dioxide. Minerale zonnebrandcrème wordt geadviseerd aan mensen met een gevoelige huid en is voor iedereen geschikt die de chemicaliën liever links laten liggen.

Zonnebrandcrèmes kunnen chemicaliën bevatten die wellicht schadelijk zijn zoals oxybenzone en dioxybenzone om UVA licht te absorberen. Deze stoffen kunnen zorgen voor allergische reacties of ontsteking van de huid.

Wij hebben de schadelijke chemicaliën vervangen voor de mineralen titaniumdioxide en zinkoxide. Om risico op een allergische reactie te vermijden of te verminderen, gebruikt u liever geen zonneproducten met de volgende chemische UV filters:

 • 4-Methylbenzylidencampher;
 • 3-BC;
 • Octyl Methoxycinnamate;
 • OMC;HMS;
 • Octyl-Dimethyl-Para-Amino-B;
 • Benzoic-Acid;
 • OD-PABA;
 • Benzophenone-3;
 • Oxybenzon;
 • 4-MBC;
 • 3-Benzylidencampher;
 • Homosalate;
 • Homomenthylsalicylat.

Heeft u nog vragen haar aanleiding van deze informatie, neemt u dan gerust contact met ons op.

Brenda MacDonald, founder of PAVÈZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *