Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

Mannencosmetica, natuurlijk biologisch

Mannencosmetica: de biologische mannenlijn is compleet en heren zo doe je “het”…..

Mannencosmetica. Iedereen heeft een eigen huidstructuur afhankelijk van de constitutie, leeftijd, conditie, eet- en leefgewoonten en verzorging. De huid van de man is vaak steviger en stugger en heeft minder rimpels. Dit komt door een grotere hoeveelheid talgklieren in de dikkere onderhuidse vetlaag. Deze overmatige talgafscheiding, maar ook een hogere zweetproductie en het (dagelijks) scheren, maken mannenhuid wel. Wij adviseren een natuurlijke, niet-vette en frisse verzorging met een eenvoudige applicatie. Een effectieve verzorging begint met het reinigen van de huid, daarna eventueel een hydrolaat voor na het scheren en een beschermende, biologische gel tegen externe factoren.

Mannencosmetica, natuurlijk biologisch

Onze huid wordt voortdurend geconfronteerd met synthetische stoffen. De poriën van de huid verstoppen, het natuurlijke huidvet en de huidflora raken uit balans. De gevolgen hiervan zijn niet direct zichtbaar, maar pas na geruime tijd waar te nemen. Het is dan vaak niet meer te achterhalen waar de oorzaak ligt. Door het voortdurend smeren met onnatuurlijke synthetische stoffen en het verstikken van de huid met verkeerde stoffen, raakt de functie van de huid ontregeld en op langere termijn zelfs beschadigd.

Ook voor de man is het gedaan met water en zeep en de heren weten de weg naar de juiste producten inmiddels te vinden. 
Wat geeft het beste resultaat? Een vaste routine en natuurlijke producten! En zo doe je het….
Zodra u uw huid hebt gereinigd met de PAVÈZ natuurlijke wasgel dept u de huid met een handdoek droog. Het is raadzaam het gezicht tweemaal daags schoon te maken. In de avond om vuil van de huid en uit de poriën te spoelen. In de ochtend om dode huidcellen en andere afscheidingsproducten van de huid te verwijderen. De natuurlijke wasgel droogt niet uit in tegenstelling tot een regulier stukje zeep. Mocht het nodig zijn, kunt u vervolgens uw huid scheren, daarna afspoelen met water en droogdeppen met een zachte handdoek. Nadat uw scheermes zijn beste werk heeft gedaan, gebruikt u de natuurlijke toner door deze te verstuiven over het gezicht om de gezichtshuid te kalmeren, irritatie en roodhuid te verminderen en de poriën te sluiten. Zodra de toner is opgedroogd, brengt u de PAVÈZ anti-aging aftershave gel aan. That’s all…… reinigen, scheren, toning en bescherming.

Brenda MacDonald – founder of PAVÈZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *