Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

Natuurlijke gezichtsverzorging

Natuurlijke gezichtsverzorging een verantwoorde keuze

Natuurlijke gezichtsverzorging. De kleine lettertjes, wie kent ze niet. In dit geval hebben we het over de kleur- en geurstoffen, conserveermiddelen en de toegevoegde zogenaamde mooi makers in cosmetica. Ze worden vaak over het hoofd gezien, maar juist deze onnodige synthetische hulpmiddelen behoren niet op de huid. Bij langdurig gebruik kunnen ze problemen veroorzaken.

De natuurlijke gezichtsverzorging van is samengesteld met natuurlijke plantaardige, en zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Om een verantwoord eindproduct te maken, worden daarnaast alléén natuurlijke hulpmiddelen gebruikt. Soms zorgt dat voor een ander uiterlijk en geur van het product dan een synthetische versie. Eenmaal gewend aan een echt natuurproduct is er geen weg meer terug.

Natuurlijke gezichtsverzorging: biologisch en zonder dierlijke ingrediënten

De kleur van onze natuurlijke gezichtsverzorging ontstaat door de natuurlijke kleur van grondstoffen en ingrediënten. De oliën van plantaardige afkomst zijn vaak geel en geven een mooie crème-gele kleur. De door ons gebruikte kruidenextracten geven soms een groene kleurtoon.
Geur zorgt voor misleiding. Met parfum kan men veel maskeren en alles wat lekker en aangenaam ruikt, wordt goed verkocht en gebruikt. Voor een grijpstuiver worden de meest fantastische ruikende synthetische parfums in grote hoeveelheden in de fabriek samengesteld. Daarmee kan een spotgoedkoop, minderwaardig product tóch aangenaam gemaakt worden.

Echter bij gebruik op langere termijn zullen deze cosmeticaproducten op basis van paraffine en andere synthetische grondstoffen de conditie van uw huid uit balans brengen. Uw poriën raken verstopt, de huid heeft moeite met ademen en er ontstaat een slechtere doorbloeding. Het wachten is op de eerste tekenen van huidirritatie en huidproblemen. Op zichzelf zijn deze synthetische stoffen niet schadelijk of verboden, maar het gaat om structureel gebruik die een negatieve invloed kan hebben op de huidfunctie. En waarom hiervoor kiezen als er ook er ook natuurlijke en biologische gezichtsverzorging is?

Natuurlijke gezichtsverzorging van Pavèz

met een pure, plantaardige, geur die in overvloed in de natuur te vinden is. We weten allemaal hoe heerlijk bloeiende bloemen ruiken en welk gevoel dat oproept. Hier kunt u van genieten met de wetenschap dat het voor de huid ook een positieve invloed heeft. Een weldaad voor de huid en geest. In tegenstelling tot synthetische cosmetica behoren er bij zuivere natuurcosmetica géén synthetische geurstoffen op de huid terecht te komen.
Het is even wennen aan de volle geurbeleving van zuiver natuurlijk. Maar natuurlijke gezichtsverzorging went snel en er is daarna geen weg meer terug. De synthetische variant wordt dan al snel een slap aftreksel zonder beleving. In de Pavèz producten worden uitsluitend de originele en zuiver plantaardige oliën gebruikt. Ook de Pavèz geurcomposities zijn 100% natuurlijk en bevatten geen enkele synthetische toevoegingen.

Brenda MacDonald – founder of PAVÈZ Natuurcosmetica & Minerale Make-up

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *