Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

Natuurlijke dagcreme

Natuurlijke dagcrème beter biologisch

Steeds meer huidspecialisten raden een natuurlijke dagcrème aan en dat is niet voor niets. Weliswaar worden synthetische alternatieven uitvoerig getest en goed bevonden, toch bevat het vaak ingrediënten die niet goed zijn voor uw huid. Sommige mensen krijgen er zelfs allergische reacties van. En laten we niet vergeten dat veel cosmetica wordt getest op onschuldige dieren. Dat geldt niet voor de natuurlijke dagcrème van pavez.nl. Klinkt u dat als muziek in uw oren en wilt u graag een dergelijke dagcrème die op korte en op lange termijn goed is voor uw huid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u al tijden naar een gezond alternatief voor deze chemische dagcrèmes? Koop dan een natuurlijke dagcreme van Pavèz.

Natuurlijke dagcrème bevat alleen biologische ingrediënten

In de synthetische variant zit vrijwel altijd alcohol. En dat is een behoorlijke aanslag op uw huid. Het kan rode vlekken en allerlei nare reacties teweegbrengen. Ook paraffine is een veel voorkomend ingrediënt. Aanvankelijk beschermt het uw huid tegen invloeden van buitenaf. Maar op de lange termijn gaan uw poriën verstopt raken en kunt u puistjes krijgen. Een vette dikke huid is het gevolg terwijl het juist de bedoeling is dat uw huid soepel en jong blijft. In de natuurlijke dagcrème die u op onze website vindt, treft u deze stoffen niet aan. De natuurlijke dagcrème bestaat uit onder andere planten, kruiden en wordt op waterbasis geproduceerd. Diverse plantaardige oliën worden in deze dagcrèmes verwerkt zoals teunisbloemolie. Deze olie ondersteunt de vernieuwing van huidcellen en helpt om een optimaal vochtniveau van uw huidweefsel vast te houden. We hebben een natuurlijke dagcrème voor ieder type huid. U kunt een specialist vragen om uw type huid vast te stellen. Maar misschien dat u door jarenlang make-up en dagcrème-gebruik wel weet welk type huid u hebt. Dan kunt  u direct uw gewenste natuurlijke dagcrème uitkiezen. We hebben de verschillende type huid onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Gecombineerde huid
  • Droge huid
  • Gevoelige huid
  • Rijpere huid
  • Jonge huid

Probeer het eens uit een natuurlijke dagcrème, het kan per definitie geen kwaad!

Omdat natuurlijke dagcrème in zijn geheel onschadelijk is kunt u het te allen tijde gebruiken, ook als u een huidallergie of eczeem hebt. Hebt u nog vragen over bepaalde bestanddelen? Wilt u eerst de kat uit de boom kijken voordat u zich waagt aan een nieuwe crème? Neemt u dan even contact met ons op. U vindt onder het kopje “klantenservice” ons e-mailadres, telefoonnummer en postadres. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur. Pavez biedt u een keur aan verzorgende producten aan. Allerlei verschillende natuurlijke producten zoals crèmes, make-up en reinigende artikelen. Niet alleen voor vrouwen want ook voor mannen vindt u interessante producten zoals face wash, aftershave en zelfs een scrub & clay mask. We zijn benieuwd naar uw ervaringen dus schroom niet om ons een brief of e-mail te sturen. Wellicht helpen uw tips om onze producten te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *