Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

Even voorstellen

Het is alweer een tijd geleden dat ik de ommezwaai heb gemaakt naar een “groenere” levensstijl. Een levensstijl met respect voor mens en milieu. Als consument vind ik het best lastig om iedere keer weer een weloverwogen en gezonde keuze te maken. Dan ben je al snel aangewezen op je gezonde verstand, want hypes en trends zijn niet aan mij besteed. Om een bewustere keuze te kunnen maken, heb ik 2 jaar de opleiding natuurvoedingsdeskundige bij de Kraaybeekerhof academie gevolgd. De natuurvoedingskundige is een adviseur waar mensen met vragen en klachten over hun gezondheid terecht kunnen voor voorlichting en therapeutische begeleiding. In de opleiding komen onder andere basisvakken aan de orde als voedingsleer, productkennis, medische basiskennis, biologisch-dynamische landbouw, kruidenleer en diëtetiek.

Voorafgaande aan deze opleiding heb ik de MBA afgerond. Ja, inderdaad heel iets anders! Wellicht geen logische keuze, maar wel een keuze die aan de voet ligt van de ommezwaai. Bij een groene levensstijl past ook een natuurlijke verzorging en daar ben ik altijd kritisch over geweest. Voor mij dus een logische keuze om tijdens mijn MBA mijn eindscriptie te schrijven over de (natuurlijke) cosmetica markt. Tijdens mijn onderzoek heb ik het besluit genomen om een eigen biologisch merk te laten ontwikkelen. In maart 2011 was de lancering van Pavèz natuurcosmetica.

Ik hoop op deze site mijn ervaring vanuit mijn natuurlijke levensstijl en mijn huidige werkzaamheden in de natuurcosmetica met u te delen. Deelt u met mij mee?

Groene groeten,
Brenda MacDonald

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *