Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

Natuurlijke gezichtsverzorging

Natuurlijke gezichtsverzorging

Natuurlijke gezichtsverzorging wint de laatste jaren sterk aan populariteit in Nederland. Steeds meer vrouwen maken zich zorgen over de negatieve gezondheidseffecten van synthetische hulpmiddelen en ervaren huidproblemen bij langdurig gebruik hiervan. De natuurlijke gezichtsverzorging producten van Pavèz vormen dan een ideaal alternatief om uw gezicht te verzorgen.

Pavèz is een Nederlands cosmeticamerk dat voldoet aan de hoogste eisen van natuurlijke cosmetica, maar desondanks voor iedereen zeer betaalbaar blijft. Het bedrijf maakt alleen gebruik van natuurlijke, plantaardige en waar mogelijk biologische ingrediënten. In tegenstelling tot de meeste cosmetica in de winkel, maakt Pavèz geen gebruik van synthetische hulpmiddelen.

Biologische gezichtsverzorging natuurlijke producten

Biologische gezichtsverzorging en natuurlijke producten bieden vele voordelen ten opzichte van conventionele huidverzorging. Een gewone dagcrème of gezichtscrème bevat vaak paraffine en andere synthetische grondstoffen. Op termijn kunnen deze stoffen de conditie van de huid uit balans brengen, poriën verstoppen en leiden tot een verminderde doorbloeding.

De meeste huidverzorging producten resulteren hierdoor vroeg of laat in huidirritatie of een breed scala aan andere huidproblemen. Natuurlijke gezichtsverzorging heeft daarentegen geen negatieve invloed op de huidfunctie en zorgt zelfs voor een natuurlijke verzorging en bescherming die de huid direct een jongere en gezondere uitstraling geven.

Natuurlijke gezichtsverzorging kopen ervaringen

Talloze vrouwen rapporteren dan ook zeer positieve ervaringen met natuurlijke gezichtsverzorging kopen van Pavèz. Natuurlijke gezichtsverzorging producten hebben veelal een ander uiterlijk en een andere geur dan cosmetica met synthetische hulpmiddelen. Dit kan soms even wennen zijn, maar na verloop van tijd willen de meeste mensen nooit meer iets anders.

In de natuurlijke gezichtsverzorging van Pavèz worden alleen originele en zuiver plantaardige oliën gebruikt. Ook de Pavèz geurcomposities zijn 100% natuurlijk en bevatten geen enkele kunstmatige toevoegingen. Dit resulteert in natuurlijke huidverzorging producten met een pure, plantaardige geur zoals u die kent van heerlijk bloeiende bloemen in de natuur.

100% natuurlijke gezichtsverzorging zonder parfum

De 100% natuurlijke gezichtsverzorging van Pavèz bevat geen schadelijke ingrediënten zoals parabenen, synthetische conserveringsmiddelen, siliconen en propyleen glycol. Onze huidverzorging producten zijn beschikbaar voor uiteenlopende huidtypen zoals de droge huid, gevoelige huid, rijpere huid of jonge huid.

De natuurlijke gezichtsverzorging cosmetica van Pavèz onderscheidt zich naast een heerlijke geur door een mooie crème-gele kleur. Dit is het gevolg van de natuurlijke kleur van de gebruikte oliën van plantaardige afkomst. Meer weten over onze natuurlijke gezichtsverzorging? Bel dan naar 0252 234390 met al uw vragen over onze huidverzorging producten.