Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

Parabenen

Wat zijn Parabenen?

U heeft misschien weleens gehoord of gelezen over de stof parabenen in cosmetica. Dit zijn chemische stoffen, die als conserveringsmiddel in cosmeticaproducten worden gebruikt. Ze worden op verpakkingen vermeld als: Ethylparabeen, Butylparabeen, Propylparabeen of Methylparabeen. Ze zorgen ervoor dat uw producten langer houdbaar blijven. Wetenschappers zijn er nog niet uit of parabenen schadelijk zijn voor de gezondheid. Ze betwisten elkaar op dit onderwerp. Maar waarom zou ik wachten tot zij met een antwoord komen, terwijl er veilige alternatieven voorhanden zijn?


Alle producten van PAVÈZ zijn parabenenvrij en bevatten geen:

synthetische conserveringsmiddelen ● synthetische kleurstoffen ● synthetische geurstoffen ● minerale oliën ● propyleen glycol ● polyethyleen glycol ● paraffine ● siliconen ● aardolieproducten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *