Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

Minerale Make Up PAVEZnl

Minerale Make Up

Minerale Make Up PAVEZnl is een gezonde keuze voor uw huid. Mineralen zijn het nieuwe “groen”. Dit heeft ook een keerzijde. Merken willen gebruik maken van deze nieuwe trend en brengen producten op de markt die nauwelijks gezonde mineralen bevatten. Sterker nog ze bevatten ingrediënten die uw poriën verstoppen en huidirritatie veroorzaken. Zuivere Minerale Make-up bevat GEEN: Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone en Nano-mineralen.

Minerale Make Up: waarom Pavèz?

Minerale Make Up van PAVÈZ wordt in de zuiverste vorm enkel gemaakt van mineralen uit de aarde. Het zijn echter niet alleen de mineralen die onze lijn uniek maken. Het proces waarmee de mineralen zijn fijngemalen is net zo belangrijk, omdat dat het lichte, luchtige ‘gevoel’ van een goede minerale Make-up geeft. De prachtige kleuren, de dekkingskracht en het feit dat uw poriën niet verstoppen, maakt het een nieuw en geschikt product om dagelijks te gebruiken.

Waarom de Pure Minerale Make-up van PavèzNL?
•100% pure mineralen
•mineralen met een SPF 15
•geschikt voor de gevoelige huid
•natuurlijke en egale dekking zonder een masker gevoel
•100% dierproefvrij
•geen dierlijke ingredienten (Vegan)
•bevat GEEN: Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone en Nano-mineralen
•spaarsysteem voor vaste klanten

Minerale Make Up getest door Beautyblogster May

Alles wat maar met beauty te maken heeft, May Cate blogt er over! Op haar website vind je looks, reviews, video tutorials en vlogs.

“Ik was benieuwd naar Minerale Make Up. Beter voor de huid en ook graag een diervriendelijke variant. Ik kwam uit bij de make-up van PAVÈZ. De minerale poeder en de blush heb ik geprobeerd en daarvan zie je het resultaat in dit artikel. Inclusief de looks natuurlijk!”

Minerale Make Up PAVEZnl review van May.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *