Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

Pavèz Perfectie: Meester in Minerale Make-up Magie!

Voor optimale resultaten met minerale make-up, adviseert het team van Pavèz om je toepassing te beginnen met oogmake-up voordat je het uitbreidt naar de rest van je gezicht. Dit zorgt niet alleen voor een naadloze afwerking maar vereenvoudigt ook het schoonmaakproces, vooral voor degenen die de neiging hebben een beetje slordig te zijn in hun toepassing.

Voordat je aan je artistieke reis begint, is het echter essentieel om je canvas voor te bereiden.

  1. Bereid Je Canvas Voor: Begin met een fris gereinigd en gehydrateerd gezicht. Controleer op plekjes of gebieden die je wilt verbergen. Bijvoorbeeld, als je te maken hebt met roodheid, zoals bij rosacea, gebruik dan een mint- of groene concealer aangebracht met een concealerkwast. Voor mildere roodheid kun je overwegen de hydra-concealer/foundation te gebruiken, met de kwast of je vingertoppen. Breng royaal aan op de doelplek en vervaag de randen naadloos.
  2. Breng Foundation Aan: Kies tussen het gebruiken van een sluier en foundation, of beide – maak een keuze op basis van jouw voorkeur. Breng het aan met een grote foundation- of kabukikwast voor een gelijkmatige afwerking.
  3. Schaduw en Vorm: Zodra je een vlekkeloos canvas hebt bereikt, is het tijd om dimensie toe te voegen. Til een vale huid op en verbeter de gezondheid ervan door een van onze geconcentreerde bronzers te gebruiken. Een kleine hoeveelheid is voldoende. Doe wat in de deksel en, met een rougekwast, breng spaarzaam aan in een C-vorm vanaf de buitenkant van het voorhoofd naar de buitenste wangen en nogmaals in een C vanaf het bovenste buitenste jukbeen naar net onder de kaaklijn. Als contouren jouw stijl zijn, gebruik dan een donkerdere foundation of poeder om gebieden zoals de zijkant van de neus of onder de jukbeenderen te verminderen.
  4. Bloos: Breng bloos spaarzaam aan op de bovenste wangen. Gebruik een kabukikwast om de producten over het hele gezicht te vervagen voor een gepolijste afwerking. Als je een highlighter wilt toevoegen, is Champagne een uitstekende keuze voor de bovenste wangen, onder de oogleden en net boven de boog van de lip.
  5. Laatste Touch: Maak je make-uplook compleet met lippenstift. Deze laatste stap laat je er prachtig uitzien, en je zult je fantastisch voelen.

Onthoud dat make-up een persoonlijke keuze is, en deze suggesties zijn er om je te begeleiden. Experimenteer met wat het beste bij jouw stijl en voorkeuren past. Geniet van je practice, stralende look!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *