Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

ETHERISCHE OLIE VOOR HET SLAPEN 10ml

12.95
For discount price, please login here

Etherische olie Goodnight Kiss is een verwarmende, zacht zoete geur met een rollerball aplicator.

Pavèz Goodnight Kiss Essential Oil Blend is een unieke biologische mix van essentiële oliën om voor en tijdens het slapen tot diepe rust te komen. Lavendel, Roos, Kamille, Bergamot en Ylang Ylang verspreiden een heerlijke warme en aardse geur. De olie heeft een kalmerende, harmoniserende en ontspannende werking op de geest. Gebruik het biologische parfum om tot rust te komen en voor een natuurlijke nachtrust. De allerlaatste stap van een avondroutine.

De PAVÈZ etherische parfummix is niet getest op dieren en vrij van parabenen, ftalaten, minerale olie, propylene glycol en kleurstoffen. Meer weten over de kwaliteit van dit product?

Je ontvangt 26 Spaarpunten!

Description

Etherische olie Goodnight Kiss voor het slapen, is samengesteld uit een mix van kostbare, werkzame etherische oliën zoals Lavendel, Blauwe Kamille, Bergamot, Roos, en Ylang Ylang. PAVÈZ Perfume Oil heeft het ICADA-keurmerk voor natuurcosmetica. Onder het menu “ingrediënten” vindt u de complete INCI-lijst.

Voor de Perfume Oil mix hebben wij voor u de volgende belangrijkste ingrediënten geselecteerd.

Bergamot

Bergamot essentiële olie kan helpen om een betere slaap te bevorderen door de geest en het lichaam te kalmeren, ontspanning te induceren en gevoelens van stress en angst te verminderen.

Rosa damascena flower extract* (rose oil) 

Rozen essentiële oliën voeden de huid en verbeteren de huidconditie. Zeer geschikt voor onrustige en gevoelige huid.

Kamille – echte Blauwe Kamille
De echte blauwe Kamille is niet te verwarren met de goedkopere Roomse Kamille. De echte Kamille bevat Azuleen, de heilzame blauwe olie. Kamille olie heeft een rustgevende en kalmerende werking.

Lavendel
In onze olie mix gebruiken wij de echte Lavendel olie niet te verwarren met de Lavandin olie. De pure echte Lavendel olie heeft sterke therapeutische eigenschappen.
Deze olie brengt rust en balans tijdens het slapen.

Ylang ylang
Ylang ylang essentiële olie kan helpen om een rustgevende slaap te bevorderen door de geest en het lichaam te kalmeren, spanning te verminderen, en een gevoel van kalmte en ontspanning te bevorderen.

Bergamot, Ylang Ylang, Lavendel, Kamille & Bergamot maken deze mix compleet etherische olie voor het slapen.

Additional information

Ingrediënten

100% zuivere biologische etherische olie mix van Bergamot, Lavendel, Ylang Ylang, Kamille en Rose gemengd met Jojoba-olie.

Gebruiksaanwijzing

PAVÈZ "Goodnight Kiss" Perfume Oil brengt u aan op de binnenkant van de polsen, de ellebogen, de knieholten en het decolleté en het kuiltje ter hoogte van uw keel.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.