Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

CORRECTOR brighten up

2.5018.95
For discount price, please login here

Kleur: Lichtgeel, transparent
Doel: corrigeert donkere kringen onder de ogen, egaliseert verkleuringen en verfrist de teint

Wilt u meer te weten komen over de beste manier om dit product te gebruiken? Met onze online video “Perfecte basis make-up” kunt u nu thuis zelf aan de slag. Onze veelzijdige kleurcorrector, Brighten Up, heeft een transparante zachtgele kleur die naadloos opgaat in uw huid. Brighten Up corrigeert donkere kringen onder de ogen en neutraliseert verkleuringen, zodat alle aandacht uitgaat naar de prachtige kenmerken van uw gezicht. Frisse make-up de hele dag? Breng ‘s ochtends de kleurcorrector aan over uw hele gezicht met de Kabuki Brush. U kunt de corrector op zichzelf gebruiken of als basis voor de toepassing van onze 100% zuivere minerale foundation. Een onmisbaar product voor een egale en frisse teint.

Je ontvangt 38 Spaarpunten.

Description


PAVÈZ 100% Pure Mineral Corrector verzorgt uw huid door actieve en beschermende ingrediënten toe te voegen. Het is een veilige en effectieve manier om gezichtsoneffenheden en donkere kringen te neutraliseren en corrigeren. Deze kleurcorrector zorgt voor een egale, frisse teint en een natuurlijke uitstraling. De pure mineralen verstoppen uw poriën niet en maken uw huid zacht. PAVÈZ 100% Pure Mineral Corrector is geschikt voor de gevoelige huid, omdat het geen parabenen, talk, chemische zonnefilters, bismuth oxychloride, synthetische kleurstoffen en geurstoffen bevat. Het is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Voor PAVÈZ 100% Pure Mineral Corrector hebben we de volgende ingrediënten voor u geselecteerd:

Mica

Mica is een overkoepelende naam voor een groep mineralen en zorgt voor de exclusieve glans in onze producten.

Silica

Silica is een mineraal dat wordt gewonnen uit kwarts en wordt in veel soorten klei aangetroffen. Silica heeft een vochtvasthoudend effect en zorgt ervoor dat uw huid zacht blijft.

Iron Oxides

IJzeroxide is afkomstig van het natuurlijke mineraal hematiet. Dit mineraal zorgt voor de prachtige kleuren in onze producten

Additional information

Ingrediënten

Mica, CI77891, Zinc Oxide, Silica, Kaolin Clay, CI 77491, CI77492, CI77499, CI77007.

Gebruiksaanwijzing

Allereerst doet u een beetje corrector in de deksel en maakt u met een gewone Foundation-kwast ronddraaiende bewegingen in de poeder. Vervolgens tikt u het overtollige poeder terug in de deksel. Nu kunt u met ronddraaiende en deppende bewegingen de corrector-poeder aanbrengen op uw huid.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…

CORRECTOR mint

2.5018.95
For discount price, please login here Select options This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page