Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

Pavéz Perfect Complexion Kit

4.9549.95
For discount price, please login here

Ontdek een stralende, vlekkeloze teint met de Pavéz Perfect Complexion Kit. Deze set is ideaal voor beginners die nog niet vertrouwd zijn met het aanbrengen van minerale make-up en op zoek zijn naar een eenvoudige, effectieve manier om hun huid te laten stralen. Met drie essentiële producten biedt deze kit alles wat je nodig hebt om een natuurlijke, gezonde glow te creëren, ongeacht je ervaring. Bekijk via de  link ook de make-overs om te zien hoe de kit in actie wordt gebruikt!

Je ontvangt 100 Spaarpunten.

Description

  1. Gele Concealer Brighten-Up – Verhelderen & Vormgeven:
    Onze gele concealer geeft je gezicht een frisse, heldere uitstraling. Door het subtiel aan te brengen onder de schaduw van je binnenste ooghoeken en bovenop je jukbeenderen, verheldert het je teint en benadrukt het je jukbeenderen. Een vleugje op het midden van je voorhoofd en kin zorgt voor extra frisheid en balans, wat je een stralende, opgewekte look geeft.
  2. Minerale Foundation – Warm Sand:
    Deze lichte, ademende minerale foundation past zich moeiteloos aan verschillende huidtinten aan, van de meeste Kaukasische tot lichte Aziatische huidtypen. Breng het aan met een Kabuki-kwast voor een natuurlijke, stralende basis die je huid laat ademen. Het resultaat? Een subtiele, frisse glow die je natuurlijke schoonheid benadrukt, zonder zwaar aan te voelen.
  3. Summer Sun Bronzer – Warmte & Definitie:
    Voeg natuurlijke warmte toe aan je gezicht met de Summer Sun Bronzer. Breng het lichtjes aan op je jukbeenderen, voorhoofd en kaaklijn voor meer definitie en een gezonde gloed. Deze bronzer geeft je een subtiele, zongekuste look die perfect is voor elke gelegenheid en elk seizoen.

Met de Pavéz Perfect Complexion Kit creëer je moeiteloos een frisse, stralende teint die je beste eigenschappen naar voren brengt en een natuurlijke, gezonde glow geeft. We raden aan om eerst de samples uit te proberen om te zien hoe deze perfect aansluiten op jouw huidtype. Klik op de link om de make-overs te bekijken en te zien hoe je deze look zelf kunt bereiken!

Additional information

Weight N/A

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…

VEIL Flawless

2.5019.95
For discount price, please login here Select options This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page