Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

Oogmake-up voor Brildragers: Stralende Tips voor een Frisse Blik

Brildragers en Oogmake-up: Tips voor een stralende blik. Het dragen van een bril kan een prachtige aanvulling zijn op je look, maar het kan ook een kleine uitdaging vormen bij het aanbrengen van oogmake-up. De glazen kunnen namelijk de manier waarop je make-up eruitziet beïnvloeden. Gelukkig zijn er een paar handige tips die je kunnen helpen om je ogen op hun best te laten uitkomen, zelfs met een bril op.

Het aanbrengen van make-up kan een uitdaging zijn als je bijvoorbeeld een leesbril nodig hebt en de jaren beginnen te tellen. Fijne lijntjes, veranderende huid en een minder scherp zicht kunnen het lastig maken om de perfecte look te creëren. Gelukkig biedt minerale make-up een uitkomst.

Waarom minerale make-up ideaal is voor brildragers op leeftijd:

  • Zachte formule: Minerale make-up is vaak gebaseerd op natuurlijke mineralen zoals zinkoxide en ijzeroxide. Deze ingrediënten zijn zacht voor de huid en minder kans op irritatie, wat vooral belangrijk is voor een gevoelige huid die vaak gepaard gaat met het ouder worden.
  • Goede dekking: Ondanks de zachte formule biedt minerale make-up een goede dekking. Dit betekent dat je oneffenheden zoals fijne lijntjes en vlekjes kunt camoufleren zonder dat het er cakey uitziet.
  • Natuurlijke uitstraling: Minerale make-up geeft een natuurlijke, egale finish. Dit zorgt ervoor dat je er fris en uitgerust uitziet, zonder dat het lijkt alsof je veel make-up draagt.
  • Beschermt de huid: Veel minerale make-up producten bevatten een SPF, wat belangrijk is om je huid te beschermen tegen de zon.
  • Makkelijk aan te brengen: Minerale make-up is vaak poederig, wat betekent dat het minder snel in de fijne lijntjes rondom de ogen kruipt. Dit is ideaal voor brildragers, omdat je zo geen ongewenste accenten op deze lijntjes legt.
  • Gebruik een vergrotende spiegel. Allereerst is het vaak lastig om zonder bril je make-up goed aan te brengen. Je ziet immers minder goed. Daar zijn hulpmiddelen voor. Zo helpt het om een vergrotende spiegel te gebruiken.

Crème oogschaduw: Een multifunctioneel wonder

Een crème oogschaduw is een echte aanrader voor brildragers op leeftijd. Door de romige textuur is deze makkelijk aan te brengen en te blenden, zelfs met minder fijne motoriek. Een crème oogschaduw kan op verschillende manieren gebruikt worden.

Waarom een crème oogschaduw zo makkelijk aan te brengen is:

  • Makkelijk blenden: Door de romige textuur kun je een crème oogschaduw gemakkelijk met je vingers of een kwastje blenden. Dit is ideaal als je moeite hebt met het aanbrengen van poeder oogschaduw.
  • Vergeeft fouten: Als je een foutje maakt, kun je een crème oogschaduw eenvoudig bijwerken, dat is ideaal voor brildragers.
  • Multifunctioneel: Een crème oogschaduw is een echte alleskunner en bespaart ruimte in je make-up tas.

Waarom deze crème oogschaduw een game-changer is

De nieuwe langhoudende PAVÈZ Prime & Shine Crème Oogschaduw is dé perfecte oplossing voor iedereen die eenvoudig een prachtige ooglook wil creëren. Of je nu een beginner bent in make-up, niet gewend bent aan minerale oogschaduw, of een leesbril draagt, deze crèmige oogschaduws maken het aanbrengen makkelijk en foutloos. De zachte, blendbare textuur breng je eenvoudig aan met je vingertoppen, zonder kwasten en zorgt voor een vlekkeloos, egaal resultaat.

  • Gemakkelijk aan te brengen: de crèmekleurige oogschaduw is ontworpen voor eenvoud. Met zijn gladde, romige textuur glijdt het moeiteloos over je oogleden, door alleen je vingers te gebruiken. Er zijn geen precisie- of ingewikkelde technieken nodig: veeg en blend
  • Werkt ook als primer: het zorgt niet alleen voor een mooie kleurschakering, maar fungeert ook als primer. wat betekent dat als er losse minerale oogschaduw bovenop wordt aangebracht, deze op zijn plaats blijft, bijvoorbeeld de gouden glitters die we aan het einde hebben toegevoegd.
  • Perfect voor leesbrildragers: als je moeite hebt met dichtbij zien en afhankelijk bent van een leesbril, is onze crèmekleurige oogschaduw je nieuwe beste vriend. De warmte van je vingers zorgen ervoor dat al je make-up, van foundation tot oogschaduw, iets romiger wordt van structuur. Daardoor kun je je make-up beter aanbrengen en versmelt hij ook beter met je huid. Zelfs als je niet elk detail kunt zien, zal het resultaat nog steeds verbluffend zijn.
  • Vlekkeloos imperfect: Het mooie van dit product is dat het niet perfect hoeft te zijn. De crèmeformule kan worden uitgeblend om een ​​zachte, diffuse look te creëren. Of je nu de voorkeur geeft aan een subtiele glans of een intensere kleur, deze oogschaduw past zich aan jouw stijl aan.

Samen met Ellen, 72 jaar (zij draagt een bril), heb ik, Jan Benham, eigenaresse van Pavèz Minerale make-up, haar een make-over gegeven. Tijdens deze sessie gaf ik Ellen handige tips en trucs. In dit artikel laat ik zien hoe ik gebruik maak van de nieuwe PAVÈZ Prime & Shine Crème Oogschaduw en hoe ik enkele ouderdomsvlekjes van Ellen heb weggewerkt met minerale make-up.

Eyes:

  1. Eyebrows: het inkleuren van de wenkbrauwen met de Brunette Eye Brow Pencil
  2. Lilac bronze cream eyeshadow: aangebracht op het ooglid met de vingers
  3. Gold Cream Eyeshadow: aangebracht op in het midden van het ooglid
  4. White Kajal Eye Pencil: aangebracht op binnenste ooglid
  5. Brown Kajal Eye Pencil:Aangebracht op de buitenrand van de ogen, iets naar buiten gevleugeld, en onder de ogen. Vermengd over het bovenste ooglid voor een zacht, rokerig effect

Blended the eyeshadows and pencils together with a blending brush for a seamless look

Face:

  1. Concealer – Brighten Up: Aangebracht onder de ogen, op roodheid, bruine ouderdomsvlekken en eventuele donkere plekken op de huid om helderheid toe te voegen en de teint te egaliseren.
  2. Mineral Foundation- Warm Sand die geeft een prachtige lichte dekking die nog steeds onvolkomenheden maskeert. 100% pure minerale foundation.
  3. Contouring and Bronzer:
    1. Shaping Powder (WM-S20): De minerale shaping powder brengt meer diepte aan in het gezicht en daardoor wordt de nadruk gelegd op de mooie trekken in uw gezicht.
    2. Highlight (Silver-HL20):  toegepast net onder de wenkbrauw, de binnenhoek van de oog en het midden van het ooglid om de ogen optisch groter te laten lijken. Wordt ook gebruikt in het midden van de voorhoofd, neusbrug en boven de bovenlip voor extra uitstraling
    3. Sunkissed Bronzer Stick: Onze nieuwe bronzer in een push-up container om op de wangen aan te brengen en met onze vingers te blenden. zero waste makeup – Available Soon!

Lips:

  1. Nude Lip Pencil: Defined the lips with a natural outline.
  2. Lipstick – Orange:  Aangebracht over de lippen voor een krachtige, levendige look.

Glam Look:

  1. Highlight – Snow White:toegepast net onder de wenkbrauw, de binnenhoek van de oog en het midden van het ooglid om de ogen optisch groter te laten lijken. Wordt ook gebruikt in het midden van de voorhoofd, neusbrug en boven de bovenlip voor extra uitstraling
  2. Glitter Gold eyeshadow: Licht deppend op het ooglid aan brengen. Deze extra toepassing bij mijn moeder staat zo ontzettend mooi.

Conclusie

Minerale make-up en crème oogschaduw zijn een ideale combinatie voor brildragers op leeftijd. Ze bieden een zachte, natuurlijke dekking en zijn makkelijk aan te brengen. Door te kiezen voor producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de rijpere huid, kun je er op elke leeftijd stralend uitzien.

Bekijk de make-over met de minerale make-up in deze video: https://www.youtube.com/watch?v=iIuJ_YQ_rPI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *