Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

PAVÈZ Glow Revival Serum

1.7534.95
For discount price, please login here

Ons Glow Revival Serum wordt snel geabsorbeerd en laat je huid stralen. Met de optimale combinatie van rijke oliën en vitamines K & E krijgt je huid de boost die het nodig heeft. Dit serum is geschikt voor alle huidtypes, biedt anti-aging voordelen en helpt de huid te kalmeren.

Claims

  • Helpt rimpelvorming te vertragen
  • Voedt en beschermt de huid
  • Maakt ruwe huid zacht en glad

Resultaat

Met ons Glow Revival Serum ziet je huid er stralender en gezonder uit. Dankzij de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten krijgt je huid de verzorging die het verdient, elke dag weer.

Wilt u meer weten over natuurcosmetica? De nodige informatie vindt u op “Waarom natuurcosmetica?”

Belangrijkste ingrediënten: Aloë Vera, Jojoba olie, Duindoornolie, Abrikozenpit Olie

Je ontvangt 70 Spaarpunten.

SKU: 712011-1 Categories: , Tag:

Description

Voor het PAVÈZ Glow Revival Serum met jojoba-olie, abrikozenpitolie, aloë vera en duindoornolie hebben wij de volgende belangrijkste anti-aging ingrediënten geselecteerd:

Aloë Barbadensis Bladextract (Aloë Vera) Aloë Vera is een van de oudste bekende medicinale planten. Cleopatra gebruikte het sap van de Aloë Vera om haar huid te verzorgen en er wordt zelfs gezegd dat ze haar schoonheid te danken had aan dit bijzondere ingrediënt! Aloë Vera werkt verzachtend, hydraterend, ontstekingsremmend en infectiewerend. Het serum bevordert het zelfherstellende vermogen van uw huid. Onze Aloë Vera komt uit puur biologische teelt. Ontdek de natuurlijke kracht van Aloë Vera!

Abrikozenpitolie Abrikozenpitolie is licht en gemakkelijk opneembaar, waardoor het de huid diep kan voeden zonder een vettig gevoel achter te laten. Deze olie is rijk aan vitamine A en E, die de huid helpen te verjongen en te herstellen. Bovendien bevordert abrikozenpitolie de elasticiteit van de huid, waardoor fijne lijntjes en rimpels worden verminderd.

Duindoornolie Duindoornolie bevat hoge concentraties vitamine C en antioxidanten, die de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en de huidbarrière versterken. Deze olie helpt bij het herstellen van de huid, vermindert ontstekingen en bevordert een egale teint. Bovendien helpt duindoornolie bij het vertragen van de tekenen van veroudering door de huid te verstevigen en te hydrateren.

Additional information

Weight 1 g
Ingrediënten

Aqua, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil*, Xanthan Gum, Polyglyceryl-10 Laurate, Ectoin,
Olea Europaea Fruit Oil*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Oenothera Biennis
Oil*, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Sodium Anisate, Sodium
Levulinate, Citric Acid, Tocopherol, Phytic Acid, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Alcohol,
Benzaldehyde**, Lavandula Hybrida Grosso Herb Oil

* uit gecontroleerde biologische teelt
** bestanddeel uit aromaoliën
*** Bij gecertificeerde natuurcosmetica – zoals Pavèz – betekent het begrip parfum een 'mix van verschillende natuurlijke etherische oliën'. Dezelfde term betekent in de reguliere cosmetica 'elke mogelijke mix van geurstoffen inclusief synthetische en zelfs toxische chemicaliën en/of geurstoffen'. Wij gebruiken in onze producten enkel natuurlijke mengsels van essentiële oliën. Er worden geen synthetische parfums aan toegevoegd.
Het ICADA-keurmerk op de PAVÈZ producten geeft u de garantie dat de producten en ingrediënten niet op dieren zijn getest, en dat geen enkel ingrediënt in onze producten uit dierlijk weefsel afkomstig is. Wij doen ook geen zaken met toeleveranciers die hun producten op dieren testen.

Gebruiksaanwijzing

Breng dagelijks een dunne laag aan op een schone huid. Laat het serum volledig intrekken voordat je je dagcrème aanbrengt.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…

Sale!

NATUURLIJKE ANTI-AGING GEZICHT PAKKET

6.9517,570.00
For discount price, please login here Select options This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page