Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

CORRECTOR yellow

2.5019.95
For discount price, please login here

Kleur: Zachtgeel, transparant
Doel: corrigeert donkere kringen onder de ogen, egaliseert verkleuringen, en verfrist de teint

Onze nieuwe concealer is titanium vrij. Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video “egale basis make-up” kunt u nu zelf thuis aan de slag. Een van onze meest veelzijdige kleurcorrectors, Brighten Up, heeft een transparante zachtgele kleur die met uw huid versmelt. Brighten Up corrigeert kringen onder de ogen en neutraliseert verkleuringen, zodat alle aandacht wordt gevestigd op de mooie eigenschappen van uw gezicht. De hele dag ochtend frisse Make-up? Breng de kleurcorrector over het hele gezicht aan met behulp van de Kabuki Brush. De corrector kan op zichzelf gebruikt worden of als basis voor het aanbrengen van de 100% pure mineral foundation. Een must-have voor een egale en frisse teint.

Je ontvangt 40 Spaarpunten.

Description

PAVÈZ 100% Pure Mineral Corrector verzorgt uw huid door toevoeging van actieve en beschermende ingrediënten. Het is een veilige en effectieve manier om couperose, rosacea of rode vlekjes in het gezicht te neutraliseren en corrigeren. Deze kleurcorrector zorgt voor een egale, frisse teint en een natuurlijke uitstraling. De pure mineralen verstoppen uw poriën niet en maken uw huid zacht. PAVÈZ 100% Pure Mineral Corrector is geschikt voor de gevoelige huid, omdat het geen parabenen, titaan dioxide, talk, chemische zonnefilters, bismuth oxychloride, synthetische kleur- en geurstoffen bevat. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Voor PAVÈZ 100% Pure Mineral Corrector hebben wij voor u de volgende ingrediënten geselecteerd.

Mica
Mica is een verzamelnaam voor een groep mineralen en zorgt voor de exclusieve glans in onze producten.

Silica
Silica is een mineraal dat wordt gewonnen uit kwarts en in veel kleisoorten voorkomt. Silica heeft een vochtvasthoudende werking en zorgt dat uw huid zacht blijft.

Iron Oxides
Iron (ijzer) oxide is afkomstig van een natuurlijk mineraal hematiet. Dit mineraal zorgt voor de prachtige kleuren in onze producten.

Additional information

Ingrediënten

Mica, CI77891, Zinc Oxide, Silica, Kaolin Clay, CI 77491, CI77492, CI77499, CI77007.

Gebruiksaanwijzing

Allereerst doet u een beetje corrector in de deksel en maakt u met een gewone Foundation-kwast ronddraaiende bewegingen in de poeder. Vervolgens tikt u het overtollige poeder terug in de deksel. Nu kunt u met ronddraaiende en deppende bewegingen de corrector-poeder aanbrengen op uw huid.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…

CORRECTOR mint

2.5018.95
For discount price, please login here Select options This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page