Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

Natuurlijk Lippotlooden

17.95
For discount price, please login here

*Kleuren: Nude, Scarlett and Mauve

*Klik op een potlood kleur en vind de exact zelfde lippen kleur
*Biologische ingrediënten
*Verzorgende Wonderolie, Jojoba olie en Vitamine E
*Vegan: geen dierlijke ingrediënten
*Halal

De PAVÈZ lippotloden zijn er in verschillende spannende kleuren. Gebruik voor het slijpen van het potlood onze cosmetische “slijper met puntvormersysteem”.

 

Je ontvangt 36 Spaarpunten.

Description

PAVEZ – MAY CATE LIPSTICK COLLECTIE

Natuurlijke potloden met een romige textuur hebben speciale zorg nodig bij het slijpen. Hier zijn een paar handige tips:

  1. Gebruik een make-up puntenslijper die geschikt is voor romige formules en slijp het potlood voorzichtig. Vermijd te veel druk uit te oefenen, omdat de textuur van de olie in het potlood het slijpproces beïnvloedt.
  2. Wacht met slijpen totdat de punt volledig is opgebruikt. Probeer niet te slijpen wanneer er nog een aanzienlijk deel van de punt over is, omdat de romige formule kan blijven kleven aan de puntenslijper.
  3. Op warme dagen kan de punt van het potlood te zacht worden. Overweeg om het potlood voor gebruik in de koelkast te leggen. Dit helpt de textuur te verharden, waardoor het gemakkelijker wordt om het potlood scherp te slijpen.

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je de natuurlijke romige potloden effectief slijpen en hun levensduur verlengen.

Het lippotlod verzorgt de lippen door toevoeging van natuurlijke, actieve en beschermende ingrediënten, zoals Jojoba- en Wonderolie, Vitamine A en E.

Tip: gebruik eerst een lippotlood om de contouren te omlijnen, vul daarna de contouren met een bijpassende lipstickkleur en ga dan nog een keer met het lippotlood over je lippen (over alle lipstick), je lipstick gaat veel langer mee dan normaal!

Het is ook mogelijk om de lippen volledig te vullen met lippotlood en er vervolgens een lipgloss of lippenbalsem over aan te brengen. De kleur blijft dan heel lang zitten terwijl je toch het zachte gevoel van een balsem of lipgloss ervaart.

PAVÈZ Lippotlood is geschikt voor de gevoelige ogen, omdat het geen parabenen, synthetische conserveringsmiddelen, synthetische kleurstoffen, synthetische geurstoffen, minerale oliën, propyleen glycol, polyethyleen glycol, paraffine, siliconen en aardolieproducten bevat

Wilt u meer weten over de kwaliteit van onze producten? Lees hier alles over op onze informatiepagina “Kwaliteit”.

De PAVÈZ natuurlijk Lippotlooden verzorgen uw oogleden door toevoeging van biologische, actieve en beschermende ingrediënten, zoals Jojoba-, Wonderolie, vitamine A en E. PAVÈZ natural Lippotlood is geschikt voor de gevoelige huid omdat het geen parabenen, synthetische conserveringsmiddelen, synthetische kleurstoffen, synthetische geurstoffen, minerale oliën, propyleen glycol, polyethyleen glycol, paraffine, siliconen en aardolieproducten bevat.

Voor de oogpotloden hebben wij voor u de volgende belangrijkste ingrediënten geselecteerd.

Ricinus Communis
Ricinusolie is een natuurlijke behandeling om de tekenen van veroudering tegen te gaan. Ricinusolie dringt in de huid en helpt collageen en elastine te stimuleren, die de huid kunnen verzachten en hydrateren, waardoor het geweldig is voor rimpels, vooral rond de mond.

Simmondsia Chinensis
Jojoba olie wordt verkregen door het persen van de zaden van de jojoba struik (Simmondsia chinensis) die onder andere in de woestijnen in Mexico groeit. Jojoba olie heeft een herstelende werking voor uw ogen. De olie bevat tocopherol (Vitamine E) dat de gevolgen van het ouder worden van de huid vertraagt. Jojoba olie biedt een verbetering van de conditie van uw wimpers.

Tocopherol (Vitamine E)
Vitamine E is een krachtige anti-oxidant die verlies van vocht uit de huid tegengaat, de huid glad maakt, ontstekingen voorkomt en het helingsproces versnelt.

Additional information

Weight 1 g
Ingrediënten

Ricinus Communis Seed Oil, Simmondsia Chinensis seed oil, Copernica Cerifera, Tocopherol, Stearic acid (vegan), CI77499, CI 77947, CI 77891, CI 77742, CI 77492 & CI 77491, CI 77019.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…

Nude Biologische lippenstift – May Cate Collection

1.7519.95
For discount price, please login here Select options This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Scarlett Biologische lippenstift

1.7519.95
For discount price, please login here Select options This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Nude biologische Lipgloss – May Cate Collection

1.7518.95
For discount price, please login here Select options This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page