Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND
Sale!

DEODORANT zonder Aluminium LEMON

1.7514.95
For discount price, please login here

Natuurlijke Deodorant zonder Aluminium

De PAVÈZ Biologische deodorant crème met maiszetmeel, lemongras en arrowroot werkt effectief, is natuurlijk en zacht voor de huid.

Zweten doen wij om verschillende redenen; de lichaamstemperatuur verlagen en afvalstoffen verwijderen uit het lichaam. Zodra zweet in aanraking komt met onze lichaamsbacteriën ontstaat er een lichaamsgeur. De PAVÈZ biologische deodorant schakelt de bacteriën onder de oksel uit. Het lichaam kan dan gewoon blijven zweten, echter op natuurlijke wijze worden nare luchtjes tegengegaan.

Je ontvangt 26 Spaarpunten.

Description

De lemongrass olie is een grassoort waarvan de olie ruikt naar citroenen, maar toch iets bitterder is. Het is een van de meest werkzame stoffen binnen de aromatherapie tegen onaangename luchtjes. Lemongrass gemengd met kokos olie vermindert overmatige transpiratie zonder de huid af te sluiten. De kokos olie in de deodorant werkt antibacterieel. De laurine- en caprinezuur in de kokos veranderen in monocaprine and monolaurin, bij het aanbrengen op de huid. Deze stoffen vervangen de beschermende laag van de huid in plaats van deze te verwijderen.

De maiszetmeel absorbeert normaal, stress- en hormoonzweet. Deze deodorant sluit de huid en zweetklieren niet af. De combinatie van etherische oliën zorgt voor een frisse citrus unisex geur. De fijne puur natuurlijke geurencombinatie brengen uw oksels 24 uur frisheid.

Wilt u meer weten over natuurcosmetica? De nodige informatie vindt u op “Waarom natuurcosmetica?”

DEODORANT zonder Aluminium en parabenen. Wij hebben voor u de volgende belangrijkste ingrediënten geselecteerd.

Butyrospermum parkii butter (Sheabutter)

Shea boter, ook wel bekend als karité boter, is een crèmekleurige substantie gemaakt van de noten van de kariténotenboom (ook wel Magnoliaboom genoemd) die groeit op de steppes van West- en Centraal Afrika. Sheabutter helpt rimpels te verminderen door de huid te voeden, de celvernieuwing te stimuleren en de circulatie te bevorderen.

Sodium Bicarbonate (Sodium bicarbonaat)

Natriumbicarbonaat is een antibacteriële en pH-neutralisator. In onze deodoranten wordt het gebruikt om het zuur in zweet te neutraliseren en onderarmbacteriën te elimineren, waardoor de vorming van lichaamsgeur wordt voorkomen. Het is een geweldige ontgeurder!

Citrus Paradisi Peel Oil (Grapefruit-olie)

Grapefruitolie staat bekend om de stimulerende en verkwikkende aroma en geeft een opbeurend effect op de psyche. Essentiële olie van grapefruit staat ook bekend de reinigende en zuiverende eigenschappen. Gecombineerd met Lemon, geeft het een frisse geur.

Cocos Nucifera Oil (Kokosolie)

Kokosolie herstelt een droge huid. Het werkt als een natuurlijke hydraterende crème die diep binnen dringt in de huid. Kokosolie lijkt erg op onze huid-eigen stoffen en heeft een beschermende, kalmerende en vet voedende functie. De olie vormt een beschermend laagje dat verdamping van vocht uit de huid voorkomt en helpt de beschermlaag van de huid intact te blijven.

Cymbopogon Schoenanthus Oil (Lemongrass olie)

Een grassoort waarvan de olie ruikt naar citroenen, maar toch iets bitterder is. Het is een van de meest werkzame geuren binnen de aromatherapie tegen onaangename luchtjes. Op de okselhuid gemengd met een macademia en kokos olie, vermindert lemongrass overmatige transpiratie zonder de huid af te sluiten.

Natuurlijke cosmetica met keurmerk!

 

Additional information

Ingrediënten

Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Bicarbonate, Cocos Nucifera Oil*, Helianthus Annuus Seed
Oil*, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter*, Ricinus Communis Seed Oil, Maranta
Arundinacea Root Powder*, Zea Mays Starch, Coco-Caprylate/Caprate, Limonene**, Helianthus Annuus Seed
Cera, Citrus Paradisi Peel Oil, Shorea Robusta Resin, Rhus Verniciflua Peel Cera, Rhus Succedanea Fruit Cera,
Citrus Limon Fruit Oil, Tocopherol, Citral**, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Ascorbyl Palmitate, Simmondsia
Chinensis Seed Oil*, Linalool**, Geraniol**, Citronellol**, Daucus Carota Sativa Root Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*
*Bestanddelen uit gecontroleerde biologische teelt
** bestanddeel uit aroma-oliën
*** Bij gecertificeerde natuurcosmetica – zoals Pavèz – betekent het begrip parfum een 'mix van verschillende natuurlijke etherische oliën'. Dezelfde term betekent in de reguliere cosmetica 'elke mogelijke mix van geurstoffen inclusief synthetische en zelfs toxische chemicaliën en/of geurstoffen'. Wij gebruiken in onze producten enkel natuurlijke mengsels van essentiële oliën. Er worden geen synthetische parfums aan toegevoegd.
Het ICADA-keurmerk op de PAVÈZ producten geeft u de garantie dat de producten en ingrediënten niet op dieren zijn getest, en dat geen enkel ingrediënt in onze producten uit dierlijk weefsel afkomstig is. Wij doen ook geen zaken met toeleveranciers die hun producten op dieren testen.

Gebruiksaanwijzing

Breng een kleine hoeveelheid als een crème aan onder de oksels.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.