Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

MINERALE HYDRA FOUNDATION & CONCEALER

6.5021.95
For discount price, please login here

Onze Elite Foundation – Titaniumvrij! Biedt dubbele functionaliteit als zowel foundation als concealer, voor moeiteloze dekking en een stralende finish. Gebruik het ook als concealer onder klassieke foundations om je schoonheidsroutine te vereenvoudigen zonder in te leveren op perfectie.

Je ontvangt 44 Spaarpunten.

Description

Met onze Elite Foundation – Titaniumvrij! bieden we dubbele functionaliteit als foundation en concealer in één applicatie, met moeiteloze dekking en een stralende finish. Vereenvoudig je schoonheidsroutine zonder concessies te doen aan perfectie. Op basis van ons foundationkleurenpalet hebben we 7 bijpassende hydraterende poeders ontwikkeld.

De Elite Fawn past perfect bij Barely Beige foundation en kan ook worden gebruikt als concealer onder hen.

De Elite Ivory past bij zowel Cool Nude of Cool Biscuit foundation en kan eveneens dienen als concealer onder hen.

De Elite Sunny past bij zowel Warm Sunlight, Warm Beige of Warm Gold foundation en kan eveneens dienen als concealer onder hen.

De Elite Sand (Neutrale kleur) past uitstekend bij Cool Pearl, Warm Sand of Dark Sand foundation en kan ook gebruikt worden als concealer onder hen.

De Elite Ice matcht mooi met Cool Canvas, Warm Summershine of Cool Cosmos foundation en kan ook dienen als concealer onder hen.

De Elite Earth gaat goed samen met Warm Velvet, Warm Lavas of Warm Senna foundation en kan eveneens gebruikt worden als concealer onder hen.

De Elite Cookie past bij Warm Lavas of Warm Senna foundation en fungeert ook als concealer onder hen. Let op: Onze nieuwe kleur Cookie heeft een gouden tint, speciaal ontworpen voor donkere huidtinten en smelt perfect samen met de huid.

Deze poeders kunnen worden gebruikt als concealers onder onze klassieke foundations of als foundation op zichzelf.

Voor optimale kleuraanpassing raden we aan om eerst onze samples te proberen om uw perfecte match te vinden.

Deze lichte matte poeder is ons elite assortiment minerale foundations. Je kunt deze zijdezachte poeder ook gebruiken als retoucheermiddel om kleine onvolkomenheden zoals poriën, oneffenheden, fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren. Je huid ziet er stralend en gladder uit, terwijl de mineralen bescherming bieden tegen UVA- en UVB-straling van de zon.

De Hydraterende Minerale Poeder is uniek in de wereld van minerale make-up vanwege zijn romige textuur die naadloos samensmelt met je eigen huidskleur.

De pure minerale poeder vermindert ongewenste glans van de huid en verkleint zichtbare poriën. De mineralen zijn geschikt voor alle huidtypen, inclusief acne, rosacea of een vette huid. De verpakking is voorzien van een vergrendelbaar zeefje voor handig doseren van de mineralen. Dit product is echt multifunctioneel en geschikt voor vegetariërs. Altijd handig om bij je te hebben in je tas! Je kunt nu al je favoriete minerale make-up selecteren in onze nieuwe verpakking: de milieuvriendelijke navulling! Onze ecologische verpakking bestaat uit een papieren zak zonder plastic en is eenvoudig leeg te maken in je Pavèz zeefpotje.

PAVÈZ hydra elite minerale foundation verzorgt je huid door toevoeging van actieve en beschermende ingrediënten. Onze Touch Ups fungeren als concealer en zorgen voor een egale, frisse teint en een natuurlijke uitstraling. De pure mineralen verstoppen je poriën niet en maken je huid zacht.

PAVÈZ 100% Pure Make Up is geschikt voor de gevoelige huid omdat het geen parabenen, talk, chemische zonnefilters, bismutoxychloride, synthetische kleur- en geurstoffen bevat. Het is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Voor PAVÈZ 100% Pure Mineral Foundation hebben we de volgende ingrediënten zorgvuldig geselecteerd:

Kaolienklei, ook bekend als kaolienklei, is een zeer fijn, zacht en licht poeder met natuurlijke absorberende eigenschappen. Het voelt zacht en glad aan op de huid en is geschikt voor vrijwel alle huidtypen, met name normale huidtypes (huid die niet te vet of te droog is) en rijpere huid.

Zinkoxide, een bekend mineraal gemalen tot een wit poeder, wordt gebruikt als kleurpigment in cosmetica. Het weerkaatst zonlicht en beschermt de huid tegen UV-stralen.

Silica is een mineraal dat wordt gewonnen uit kwarts en in veel kleisoorten voorkomt. Het heeft een vochtinbrengend effect en zorgt ervoor dat je huid zacht blijft.

Additional information

Weight 1 g
Ingrediënten

CI 77947 (Zinc Oxide), Silica & Kaolin clay. May contain depending on the colour: CI 77499, CI 77492, CI 77491 (Iron oxides), CI 77288, CI 77007 and CI 77019 (Mica).

Gebruiksaanwijzing

Allereerst doet u een beetje poeder in de deksel en maakt u met een gewone Foundation-kwast ronddraaiende bewegingen in de poeder. Vervolgens tikt u het overtollige poeder terug in de deksel. Nu kunt u met deppende bewegingen de Foundation-poeder aanbrengen op uw huid. Dit geeft een mooie en egale dekking.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…

Natural Éclat Face Oil

3.9529.95
For discount price, please login here Select options This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page