Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

BIOLOGISCHE HAND DESINFECTIE

7.95
For discount price, please login here

Naast intensief handen wassen is het ontsmetten van de handen één van de preventieve maatregelen. Wij van Pavèz hebben een effectief hulpmiddel ontwikkeld. En zoals jullie van ons gewend zijn, is dit product zowel effectief als verzorgend.

Op het label van de Pavèz BIOCLEAR Hand Desinfect staat het N-nummer met 5 cijfers vermeld. Producten met zo’n nummer zijn getest en geregistreerd als desinfectiemiddel.

*Effectief desinfectiemiddel
*Droogt de handen niet uit
* Huid voelt zacht en gehydrateerd na gebruik
* Toegevoegde biologische, plantaardige glycerine verzorgt de handen
*Droogt snel en laat geen plakkerig gevoel achter
*Geen water nodig – gebruik dit overal wanneer nodig
*Veganistisch
*Ruikt lekker, en dat is mooi meegenomen

BIOCLEAR Hand Desinfectie is een handige spray van 30 ml en past in elke handtas of broekzak. Het product is officieel goedgekeurd als effectief desinfectiemiddel van de huid. Hoogwaardige parfumalcohol, geselecteerde biologische etherische oliën en biologische plantaardige glycerine maken BIOCLEAR een betrouwbare metgezel. Het ruikt ook lekker, maar dat is bijzaak.

Wilt u meer weten over natuurcosmetica? De nodige informatie vindt u op “Waarom natuurcosmetica?”

Je ontvangt 16 Spaarpunten!

Description

Biologische hand desinfectie is een handige spray van 30 ml en past in elke handtas of broekzak. Het product is officieel goedgekeurd als effectief desinfectiemiddel van de huid. Hoogwaardige parfumalcohol, geselecteerde biologische etherische oliën en biologische plantaardige glycerine maken BIOCLEAR een betrouwbare metgezel. Het ruikt ook lekker, maar dat is bijzaak.

Aan de biologische hand desinfectie zijn geen geen synthetische parfums toegevoegd.
Het ICADA-keurmerk op de PAVÈZ producten geeft u de garantie dat de producten en ingrediënten niet op dieren zijn getest, en dat geen enkel ingrediënt in onze producten uit dierlijk weefsel afkomstig is. Wij doen ook geen zaken met toeleveranciers die hun producten op dieren testen.

 

 

Additional information

Weight 1 g
Ingrediënten

Alcohol (72%), Biologische Glycerine (plantaardige afkomst), biologische etherische oliën.

Gebruiksaanwijzing

Spray 3 pompjes op de binnenkant hand en verdeel dit door de handwas beweging te maken. Binnen enkele seconden zijn de handen droog en bacterievrij.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.