Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

MINERALE FOUNDATION BUFFER KWAST

14.95
For discount price, please login here

Met de Pavèz minerale foundation buffer kwast creëer je een airbrushed effect. Deze kwast kun je gebruiken voor welke look dan ook! Je kunt je foundation zo dekkend maken als je wilt door in laagjes te werken. Het is een hele platte kwast met dicht op elkaar staande haren.

Je ontvangt 30 Spaarpunten!

Description

Veganistisch

De vegan, handgemaakte buffer foundation kwast van Pavèz zorgt voor een vlekkeloos, natuurlijk resultaat. De verfijnde vorm van deze professionele kwast in combinatie met onze pure minerale foundation zorgen voor een airbrushed look.

Liever een completere dekking? Breng dan de minerale foundation in 4 à 5 lagen aan of kies voor de vloeibare methode.

Een goede kwast maakt een wereld van verschil in het uiteindelijke resultaat en de dekking van uw make-up. De Pavèz minerale foundation buffer kwast is samengesteld uit de beste materialen, veganistisch en speciaal ontworpen voor het aanbrengen van de Pavèz 100% pure minerale make-up lijn.

Pavèz tip 

Breng, vooraf aan de foundation, eerst de Pavèz Primer aan voor het verminderen van grove poriën en een nog betere dekking van de foundation.

De handgemaakte minerale foundation buffer kwast van Pavèz zorgt voor een vlekkeloos, natuurlijk resultaat. De verfijnde vorm van deze professionele kwast in combinatie met onze pure minerale foundation zorgen voor een airbrushed look.

De synthetische haren van de Buffer blush kwast is zo gemaakt dat de foundation goed hecht en gelijkmatig op de huid kan worden aangebracht.

Wat maakt de minerale foundation buffer kwast zo bijzonder voor jou:

  • Gemaakt van synthetisch materiaal
  • Steel is gemaakt van eco bamboe
  • Geschikt voor veganisten
  • Geschikt voor de meest gevoelige huid
  • Zachte, maar sterke haren
  • Kwasten zorgen voor gelijkmatige verdeling op de huid
  • Eenvoudig te reinigen en droogt snel
  • 100% geschikt voor de 100% pure minerale make-up van Pavèz

Voor het optimaal gebruik van de kwasten is het van belang om deze één keer in de vier weken schoon te maken. Dit is de manier om jouw kwasten te reinigen en de levensduur te verlengen.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…

Sale!

MINERALE FOUNDATION TESTERSET

7.95
For discount price, please login here Select options This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page