Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

Minerale Foundation

Minerale Foundation aanbrengen? Kies voor echte mineralen!

Minerale Foundation van PAVÈZ is de zuiverste, meest natuurlijke vorm van foundation. Onze Foundations zijn niet alleen veelzijdig, duurzaam en gemakkelijk toe te passen, ze bieden ook een natuurlijk ogende volledige dekking zonder uw poriën te verstoppen. Uw huid ziet er stralend uit, terwijl de mineralen zorgen voor een UVA en UVB bescherming tegen de zon. De Mineral Foundation heeft een gunstige invloed op de huid, vooral bij huidproblemen.

100% Pure Minerale Make-up Foundation

Minerale make-up van PAVÈZ is geschikt voor ieder huidtype en perfect voor het verbergen van huidaandoeningen zoals acne, littekens, rosacea of pigmentvlekjes. U kunt kiezen uit een uitgebreid kleurenpalet voor een mooie, natuurlijke uitstraling of een glamour look. Onze producten zijn gecertificeerd, veganistisch en niet getest op dieren!

Wat is het verschil?

Pure minerale make-up bevat ingrediënten die door de huid worden geaccepteerd als onderdeel van de natuurlijke bescherming. Informeer u dus over de inhoud voordat u tot aanschaf overgaat. Alle informatie die u nodig hebt, staat bij ons op de site. Bij ieder product geven wij volledige inzage in de ingrediëntenlijst. Dankzij ons officiële keurmerk kunt u nu ook goed onderscheid maken tussen de verzorgingsproducten die als “natuurlijk” worden aangeboden en gecontroleerde natuurcosmetica die daadwerkelijk natuurlijk is.

Pure minerale foundation bevat GEEN:
parabenen ● synthetische conserveringsmiddelen ● synthetische kleurstoffen ● synthetische geurstoffen ● minerale oliën ● propyleen glycol ● polyethyleen glycol ● paraffine ● siliconen ● aardolieproducten ● bismuth oxychloride ● Talk ● dimethicone ● nano-mineralen.
www.pavez.nl

Hoe brengt u een gezichtspoeder aan?

Aan de hand van onze online video “Hoe zorg ik voor een frisse teint?” kunt u nu zelf thuis aan de slag. De video laat in een aantal stappen zien hoe u de huid prepareert, egaliseert, en voorziet van een zuivere en natuurlijk ogende foundation. Gebruikt u al jaren een vloeibare foundation? Dat kan ook eenvoudig met pure mineralen zonder uw poriën te verstoppen of een te zware foundation look! Wij laten u de tips & trucks zien en met het bijbehorende sample pakket kunt u met ons meedoen.

Brenda MacDonald – founder of Pavèz Natuurcosmetica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *