Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

De magie van kleuren: alles wat je wilt weten over Concealers

Concealer is een onmisbaar item in elke make-uptas. Maar wist je dat concealers in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, elk met hun eigen unieke werking? Laten we samen de wondere wereld van kleurcorrigerende concealers ontdekken.

Waarom verschillende kleuren?

Het geheim zit in de kleurencirkel. Elke kleur heeft een tegenovergestelde kleur die hem neutraliseert. Door de juiste kleur concealer te kiezen, kun je ongewenste kleuren in je gezicht eenvoudig camoufleren.

De meest voorkomende kleuren en het effect:

    • Groen: Neutraliseert roodtinten. Perfect voor het verbergen van rode vlekjes, puistjes en rosacea. Het groene pigment egaliseert roodheid, waardoor je huid er rustiger uitziet.
    • Geel: Neutraliseert paarse ondertonen. Ideaal voor het verminderen van donkere kringen onder de ogen en paarse littekens. Geel zorgt voor een heldere, oplichtende uitstraling.
    • Lavendel: Verfrist een gelige of doffe huidteint. Geeft de huid een stralende, gezonde gloed.
    • Oranje: Camoufleert blauwe ondertonen en is vooral effectief voor mensen met een donkere huid.
    • Roze: Neutraliseert een grauwe of grijzige ondertoon en geeft de huid een gezonde, frisse uitstraling.

Voordelen van kleurcorrigerende concealers:

    • Natuurlijk resultaat: Door de juiste kleur te gebruiken, creëer je een egale en stralende basis, zonder dat het er zwaar of gemaskerd uitziet.
    • Bespaart tijd: Je hebt minder foundation nodig omdat de concealer de meeste oneffenheden al heeft gecorrigeerd.
    • Multifunctioneel: Naast kleurcorrectie kun je concealers ook gebruiken om bepaalde zones te highlighten of te contouren.

Flawless look

Door de juiste kleur concealer te kiezen, kun jij je huid transformeren in een stralend canvas. Experimenteer met verschillende kleuren en ontdek welke het beste bij jouw huidtype en -toon past. Onthoud: de sleutel tot een flawless look ligt in het begrijpen van de kleurencirkel en het toepassen van de juiste technieken. Jan Benham eigenaresse van Pavez Biologische Cosmetica kan jou helpen om de juiste concealer te kiezen. Ook zijn er op haar website verschillende kleuren concealers verkrijgbaar. Vandaag lichten we de Pavez’s Brighten-UP uit.

De magie van kleuren: alles wat je wilt weten over Concealers

PAVÈZ 100% Pure Mineral Corrector Geel, Brighten Up Een van de meest veelzijdige kleurcorrectors van Pavèz, Brighten Up (geel), heeft een zachte, transparante gele tint die moeiteloos met je huid versmelt. Het corrigeert donkere kringen onder de ogen, neutraliseert verkleuringen en lijkt zelfs kleine littekens en roodheid bijna onzichtbaar te maken. Het is echt een magisch product dat de aandacht vestigt op de mooiste eigenschappen van je gezicht! Voor een frisse look die de hele dag blijft zitten, breng je de corrector aan met de Kabuki Brush. Het werkt perfect als basis voor de 100% pure minerale foundation en zorgt voor een egale, stralende teint. PAVÈZ 100% Pure Mineral Corrector voedt je huid met actieve en beschermende ingrediënten. Het is een zachte maar effectieve manier om onvolkomenheden en donkere kringen te neutraliseren, waardoor je huid er fris en natuurlijk stralend uitziet. De pure mineralen verstoppen je poriën niet en laten je huid zijdezacht aanvoelen. PAVÈZ 100% Pure Mineral Corrector is ideaal voor de gevoelige huid, omdat het vrij is van parabenen, talk, chemische zonnefilters, bismuth oxychloride, synthetische kleurstoffen en geurstoffen. Daarnaast is het geschikt voor vegetariërs en veganisten. Brighten Up is ontworpen om onder de minerale foundation te worden gebruikt. Het verheldert de gebieden waarop het wordt aangebracht en vermindert de hoeveelheid foundation die je nodig hebt, terwijl het toch zorgt voor een prachtig gladde en egale finish.

De magie van kleuren: alles wat je wilt weten over Concealers

Voor PAVÈZ 100% Pure Mineral Corrector heeft Jan de volgende ingrediënten voor jou geselecteerd:

Mica

Mica is een overkoepelende naam voor een groep mineralen en zorgt voor de exclusieve glans in de producten van Purez. De Mica die Aromaschoppe gebruikt komt uit Amerika, volledig ethisch, traceerbaar en milieuvriendelijk.

De magie van kleuren: alles wat je wilt weten over Concealers

Zink: Werkt als natuurlijke zonbeschermer en verzacht de huid. Het vermindert roodheid en minimaliseert ontstekingen.

Silica: Een mineraal dat vocht vasthoudt en zorgt voor een zijdezacht gevoel op de huid.

Iron Oxides: IJzeroxide afkomstig van het natuurlijke mineraal hematiet, dat zorgt voor de prachtige kleuren in onze producten.

Kaolin klei: Uit USA die gifstoffen en onzuiverheden uit de huid trekt en rijk is aan mineralen zoals ijzer, magnesium, calcium, sodium en zink.

Hoe gebruik je kleurcorrigerende concealers?

  1. Breng de concealer aan op de gewenste plek.
  2. Blend de concealer goed met je vingers, een beautyblender of een kwast.
  3. Breng daarna je foundation aan voor een egaal resultaat.

Conclusie

Gele concealer is een onmisbaar product voor iedereen die streeft naar een stralende en egale huid. Geel geeft je huid een subtiele glow. Door de juiste technieken toe te passen, kan gele concealer wonderen verrichten. Probeer het zelf uit en ontdek de magie van deze kleur!

Video Link

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *