Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

Subtiele Glamour: De Perfecte Klassieke Look met Pavéz Mineral Makeup

Voor deze klassieke look hebben we gekozen voor elegantie en tijdloze schoonheid, met minimale make-up. Met behulp van lichte lagen van Pavéz Mineral Makeup hebben we de natuurlijke schoonheid subtiel geaccentueerd, wat resulteerde in een zachte, lumineuze uitstraling.

Ogen:

  1. Wenkbrauwen: We vulden de wenkbrauwen zacht in met de Twist Up Taupe Wenkbrauwpotlood voor een natuurlijke, verfijnde look.
  2. Lilac Cream Oogschaduw & Primer: Een dun laagje werd aangebracht op het ooglid en boven de crease, wat zorgde voor een gladde, egale basis.
  3. Kajal Bruin Oogpotlood: Zacht aangebracht langs de bovenste wimperlijn en op het buitenste deel van het ooglid, voor subtiele definitie.
  4. Geperste Shimmery Copper Oogschaduw: Op het ooglid en in de crease aangebracht, en gemengd met het bruine oogpotlood voor een zachte, smokey look.
  5. Geperste Soft Lilac Oogschaduw: Net boven de crease aangebracht voor een frisse, open blik.
  6. Geperste Oogschaduw Nude: Een vleugje nude onder de wenkbrauwen zorgde voor een subtiele lift.
  7. Blenden: We hebben de oogschaduws zorgvuldig geblend voor een zachte, samenhangende afwerking.

Gezicht:

  1. Concealer – Brighten Up: We gebruikten de concealer langs de neus en op onvolkomenheden, wat zorgde voor een heldere, egale teint.
  2. Minerale Foundation – Warm Sand: Met slechts één dunne laag van Puréz Minerale Foundation creëerden we een lichte, natuurlijke basis. Dit liet de huid mooi stralen.

Contouren & Blush:

  1. Summer Sun Bronzer: We brachten de bronzer aan om het gezicht subtiel te definiëren en zachte schaduwen toe te voegen.
  2. Blush Sheer Pink: We gebruikten een natuurlijke blush voor een warme, frisse uitstraling.

Highlight:

  1. Highlight – Snow White: Deze werd aangebracht op de jukbeenderen, neus en voorhoofd voor een lumineuze gloed die de klassieke elegantie versterkte.

Lippen:

  1. Lippenstift – Coral Flair: We kozen een neutrale koraalroze lippenstift die past bij de meeste vrouwen en de look zacht en levendig maakt.

Glamoureuze Afwerking:

  • Highlight – Snow White: Als laatste brachten we highlighter aan onder de wenkbrauwen, in de binnenste ooghoeken en op het midden van de oogleden voor een oplichtend effect. Daarnaast zorgde de highlighter op het voorhoofd en de cupidoboog voor een lumineuze afwerking.

Voor de how-to video, ga naar: https://youtu.be/CTL5IwLP1Yc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *