Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

100% Pure Minerale Bronzers en Blushers: Veelzijdige Geperste Perfectie

2.5022.95
For discount price, please login here

Ontdek de ultieme veelzijdige schoonheid met onze 100% Pure Minerale Bronzers en Blushers. Deze fijn gemalen, geperste poeders zorgen moeiteloos voor een natuurlijke, stralende gloed die je teint verbetert. Perfect geformuleerd om zacht te zijn voor alle huidtypes, kunnen onze bronzers en blushers ook als prachtige oogschaduw worden gebruikt, waardoor ze een onmisbaar onderdeel van je make-upcollectie zijn.

Onze blushers en bronzers zijn groter dan onze oogschaduws, wat zorgt voor langdurig gebruik. Ze zijn beschikbaar in een compact formaat en als navulling, zodat je altijd je favoriete kleur bij de hand hebt. De kleuren in het palet zijn, van links naar rechts: Orange Allure, Happy Pink en Peachy Pink.

Je ontvangt 46 Spaarpunten.

Description

Kies uit ons prachtige assortiment tinten:

  • Summer Sun: Een bronzer die de huidtint natuurlijk versterkt voor een zongebruinde look.
  • Orange Allure: Een levendige, glinsterende oranje tint die een prachtige oogschaduw maakt, vooral voor blauwe en groene ogen.
  • Happy Pink: Een zachte, roze bronzer voor een natuurlijke, gezonde blos.
  • Peachy Pink: Een delicate, perzikkleurige tint voor een frisse, jeugdige gloed.
  • Soft Sunshine: Een highlight bronzer die zorgt voor een stralende, lumineuze finish.

Onze producten zijn verrijkt met de puurste mineralen en zijn vrij van harde chemicaliën en kunstmatige toevoegingen, waardoor je huid gezond en stralend blijft. Verhoog je make-uproutine met onze 100% Pure Minerale Bronzers en Blushers, en geniet van de veelzijdigheid en huidvriendelijkheid van deze prachtige producten.

Voor de minerale oogschaduw hebben wij voor u de volgende ingrediënten geselecteerd.

Mica
Dit is een verzamelnaam voor een groep mineralen en zorgt voor de exclusieve glans in onze producten.

Iron Oxides
IJzer oxide is afkomstig van een natuurlijk mineraal hematiet. Dit mineraal zorgt voor de prachtige kleuren in onze producten.

Titanium Dioxide
Het is een bekend mineraal en gemalen tot een witte poeder en absorbeert het zonlicht.

PURE MINERALEN

100% Pure Minerale Make-up wordt in de zuiverste vorm enkel gemaakt van mineralen uit de aarde. Het zijn echter niet alleen de mineralen die onze lijn uniek maken. Het proces waarmee de mineralen zijn fijngemalen is net zo belangrijk, omdat dat het lichte, luchtige ‘gevoel’ van een goede minerale Make-up geeft.

Additional information

Weight 1 g
Ingrediënten

Magnesium stearate, Kaolin clay, Mica, CI77891. May contain depending on the colour: zinc Oxide, CI 77499, CI 77492, CI 77491 (Iron oxides), CI 77891, CI 77288, CI 77007, Isoamyl Laurate & Isoamyl Cocoate.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…

PAVÈZ Oogschaduw blend kwast

9.95
For discount price, please login here Add to cart
Sale!

Lege eco-magnetische palette

16.9549.95
For discount price, please login here Select options This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page