Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND
Sale!

Natuurlijk Kajal Oogpotlood

19.95
For discount price, please login here

De PAVÈZ oogpotloden zijn verkrijgbaar in verschillende spannende kleuren en geven uw ogen een verleidelijke uitstraling. Deze hypoallergene, natuurlijke en biologische oogpotloden zijn perfect voor het accentueren van de ogen. De rijke en romige textuur zorgt voor een gemakkelijke applicatie, waardoor zowel subtiele als intense looks mogelijk zijn.

Je ontvangt 30 Spaarpunten.

Description

Eigenschappen:

  • Geschikt voor gevoelige ogen: De zachte formule irriteert de huid niet.
  • Biologische ingrediënten: Verzorgd met Wonderolie, Jojoba olie en Vitamine E.
  • Vegan: Bevat geen dierlijke ingrediënten.
  • Halal gecertificeerd

Gebruik voor het slijpen van het potlood onze cosmetische “puntenslijper met tipvormer systeem” om altijd een precieze applicatie te garanderen.

Natuurlijke potloden met een romige textuur hebben speciale zorg nodig bij het slijpen. Hier zijn een paar handige tips:

1. Gebruik een make-up puntenslijper die geschikt is voor romige formules en slijp het potlood voorzichtig. Vermijd te veel druk uit te oefenen, omdat de textuur van de olie in het potlood het slijpproces beïnvloedt.

2. Wacht met slijpen totdat de punt volledig is opgebruikt. Probeer niet te slijpen wanneer er nog een aanzienlijk deel van de punt over is, omdat de romige formule kan blijven kleven aan de puntenslijper.

3. Op warme dagen kan de punt van het potlood te zacht worden. Overweeg om het potlood voor gebruik in de koelkast te leggen. Dit helpt de textuur te verharden, waardoor het gemakkelijker wordt om het potlood scherp te slijpen.

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je de natuurlijke romige potloden effectief slijpen en hun levensduur verlengen.

Een oogpotlood wordt gebruikt om uw oogvorm te veranderen, uw oogopslag sexy te maken of om expressie aan te brengen. Voor een natuurlijke oogopslag trekt u een dun lijntje tegen uw bovenste wimperrand aan. Vervolgens vervaagt u deze met een wattenstaafje. Zin in Smokey Eyes? Breng dan eerst een iets dikkere lijn tegen uw wimperrand aan en gebruik vervolgens onze pure minerale oogschaduw in dezelfde kleur.

PAVÈZ oogpotlood is geschikt voor de gevoelige ogen, omdat het geen parabenen, synthetische conserveringsmiddelen, synthetische kleurstoffen, synthetische geurstoffen, minerale oliën, propyleen glycol, polyethyleen glycol, paraffine, siliconen en aardolieproducten bevat.

Wilt u meer weten over de kwaliteit van onze producten? Lees hier alles over op onze informatiepagina “Kwaliteit”.

Additional information

Weight 1 g
Ingrediënten

Ricinus Communis Seed Oil, Simmondsia Chinensis seed oil, Copernica Cerifera, Tocopherol, Stearic acid (vegan), CI77499, CI 77947, CI 77891, CI 77742, CI 77492 & CI 77491, CI 77019.

Gebruiksaanwijzing

Een oogpotlood kan natuurlijk niet ontbreken in uw beautybag. Een oogpotlood wordt gebruikt om uw oogvorm te veranderen, uw oogopslag sexy te maken of om expressie aan te brengen. Voor een natuurlijke oogopslag trekt u een dun lijntje tegen uw bovenste wimperrand aan. Vervolgens vervaagt u deze met een wattenstaafje. Zin in Smokey Eyes? Breng dan eerst een iets dikkere lijn aan tegen uw wimperrand en gebruik vervolgens onze pure minerale Eyeliner "Black Diamond". Gegarandeerd een leuke avond!

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…

PAVÈZ Puntenslijper Tipvormer

6.95
For discount price, please login here Add to cart