Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

Anders. Natuurlijk. Voor jou.

ONZE NIEUWE WEBSHOP IS LIVE!

Pavez.nl presenteert een gloednieuw webwinkelplatform dat overzicht en gemak biedt. De service die je van ons gewend bent is een absolute prioriteit. Met trots presenteren we daarom onze webshop. Een platform waardoor wij onze klanten de service kunnen bieden die zij verdienen.

BESTAANDE KLANT? TOCH EEN NIEUW WACHTWOORD AANMAKEN

Bedankt dat u al jaren onze biologische producten gebruikt en wij hopen dat dit natuurlijk zo blijft. In de nieuwe site kan het voorkomen dat u een nieuw wachtwoord moet aanmaken of een nieuw account. Uw oude spaarpunten gaan hiermee niet verloren. Stuur na de bestelling een mail naar info@pavez.nl en wij kijken na of er nog spaarpunten open staan.

BELANGRIJK: JOUW SPAARPUNTEN

Het Pavèz Spaarsysteem voor trouwe klanten loopt alweer een aantal jaren. En ook met de komst van onze nieuwe webwinkel kan je bij ons blijven sparen zoals eerder. Helaas kunnen wij de bestaande spaarpunten niet overhevelen naar de nieuwe webwinkel.

Wel hebben wij een uitdraai gemaakt van de nog openstaande punten per klant. Zodra jouw bestelling is geplaatst, controleren wij of er nog spaarpunten open staan. Mocht dat het geval zijn, dan gaan wij handmatig het spaartegoed retour storten op jouw rekening. Neem gerust contact met ons op voor vragen.

KWALITEIT & PRIJS

Met de komst van onze nieuwe site hebben wij helaas onze productprijzen moeten verhogen. Het is niet veel, maar valt ook samen met een kleine verhoging van de verzendkosten. Het minimale gratis verzendbedrag is nu 40,- euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *